Reacties van Klanten

Een aantal reacties van klanten.

Johnny Schuring manager vastgoed ziekenhuis

Cees heeft bij mijn afdeling vastgoed in een academisch ziekenhuis na een fikse reorganisatie de regie gevoerd over een cultuurtraject met als kern de switch te maken van klagen over de organisatie naar samenwerken aan verbeteringen. Met als motto: pak je verantwoordelijkheid! Prima resultaten.

Helene Spork entrepreneur

Cees heeft als grote kwaliteiten dat hij haarscherp doorziet wat er aan de hand is, zijn visie erop meeslepend omzet in beelden en die dan ook nog vertaalt in een concreet actieplan, dat je vanzelfsprekend zelf gaat uitvoeren.
Hij combineert rust en vertrouwen met passie, helderheid met humor en concludeert op het juiste moment dat zijn taak er op zit. Het is bijna jammer dat je niet nóg een probleem hebt om aan hem voor te leggen!

Bonne Bijlsma directeur productiebedrijf

Cees heeft onze mensen laten inzien dat het werken met vaste routines belemmerend is gaan werken met als resultaat dat wij door een andere aanpak een tijdsvermindering van bijna 25% hebben kunnen scoren bij de afhandeling van orders vanaf opdracht tot aflevering.

Johan Singeling directeur productiebedrijf

Het is voor mij een eyeopener geweest om mijn onderneming ook ontspannen te kunnen leiden. Ik pak nu mijn oude passie weer op: acquisitie grote projecten + productontwikkeling en geef meer verantwoordelijkheden aan mijn mensen.

Fred de Groot eigenaar adviesbureau

Ik schakel Cees in voor trajecten die veel creativiteit en tact vergen. Cees is een man, die op de grens van mens en structuur zich uitstekend thuisvoelt en met aansprekende resultaten komt in lastige situaties binnen de organisatie. Juist het combineren van deze twee dimensies en dat binnen de strategie van de organisatie plaatsen, maakt hem erg sterk in zijn optreden.

© 2002 - 2024 Bureau Hebing • Realisatie: Websiteam in samenwerking met Studio Impact